You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

2022. június 3-án megnyit a Parkfürdő!

Minden évben nagyon várjuk ezt a pillanatot, a medencéket már töltjük, ragyogóan zöld a pázsit, hamarosan minden adott a strandoláshoz a Parkfürdőben!

A nyitás alkalmából június 3-tól június 5-ig 10 év alatti Vendégeinknek ismét ingyenes a belépés, a gyermekek lakcímkártyáját a pénztáraknál az életkor igazolásához felmutatni szükséges, azt kérjük, hozzák magukkal. A nyitó hétvégén ingyenes gyermekfoglalkozásokkal és bábszínházi előadással is kedveskedünk, illetve szombaton 14 – 17 óráig ingyenes reumatológiai tanácsadással várjuk a látogatókat!

 

Külön örömhír, hogy a hatályos jogszabályok értelmében a fürdők védettségi igazolvány nélkül látogathatók, negatív PCR tesztet, vagy gyorstesztet sem szükséges bemutatni, és a szájmaszk viselése sem kötelező! A fürdőzés a koronavírus járvány szempontjából alapvetően biztonságos tevékenységnek minősül, a fertőzés kockázata nagyon alacsony, tekintettel arra, hogy a fürdővizek fertőtlenítése során használt klór roncsolja a vírus külső burkát, a vírus pedig rövid időn belül elpusztul. Mindezek mellett a töltő – ürítő rendszerű medencékben olyan fertőtlenítő rendszert üzemeltetünk, mely nem károsítja a gyógyvíz hasznos összetevőit, de elpusztítja a vírusokat, fertőző anyagokat, így a koronavírust is.

Június közepétől ingyenes aqua-torna-, aqua-zumba-, és gyermekfoglalkozásokat tartunk, továbbá minden szerdán és pénteken 21.00 órától éjszakai fürdőzés is lesz, a belépés a Hotel Barbizon udvarán keresztül lehetséges majd az éjszakai fürdőprogramra.

 

Csodás élményekkel várunk mindenkit ezen a nyáron is, hiszen ilyen egy jó strand!


2022-aquarius-nyitas-fekvo