You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

1001 éjszaka szaunaest az Aquariusban 2024. február 17-én!

Repülő szőnyegünk ugyan nincs, de Aladdin, a Dzsinn, és persze Jázmin hercegnő biztosan itt lesznek és csak rád várnak – ugye te is velünk tartasz?

Szaunamestereink csodás illatok segítségével a Távol-Kelet és az Ezeregyéjszaka meséinek varázslatos világába repítenek mindenkit ezen az éjszakán. A testápolásról különleges fűszerekkel kevert peelingek is gondoskodnak, úgy, mint a szegfűszeges só, vagy a kardamomos-ánizsos méz, és most először egy egyedülálló füstrituálén is részt vehetnek az Aquarius vendégei! 

A programra 2024. február 08-tól az Aquarius Élményfürdő pénztáraiban elővételben is lehetséges a belépők megváltása, az est során pedig már csak a megmaradt szabad helyek függvényében 20:30-tól. Időben érdemes regisztrálni, mert szigorúan betartjuk a létszámkorlátot az egyes programokon, ezzel kapcsolatban kérjük vendégeink megértését!

Kapunyitás: 20:30-kor, a szaunaprogramok 21:00-tól kezdődnek, és szokás szerint hajnal egyig várjuk Vendégeinket személyenként három programmal. Ismét használható lesz majd a külső szaunakocsi, hogy még kényelmesebb és változatosabb legyen a szaunázás!

Aki nem szeretne szaunázni, kedvére fürdőzhet is – hiszen szaunaestek alatt az összes termálmedence és a gyógyászati medencetér, így a váltófürdő is használható, és szokás szerint a koktélbár is nyitva lesz. 

Ha valaki csak a fürdőzésre vált belépőjegyet, de utólag meggondolja magát és szeretne csatlakozni a szaunaest programjaihoz (amennyiben van szabad hely, hiszen egy-egy csoportban maximum 30 vendéget tudunk fogadni), akkor van lehetőség utólag is regisztrálni a programokra, de ebben az esetben 2.900 Ft-os kiegészítő jegy megváltása szükséges.



A BELÉPŐJEGYEK ÁRAI:
Szaunaest belépőjegy: 6.900 Ft személyenként
Normál fürdőbelépő a szaunaestek idején: 4.500 Ft személyenként


NYITVATARTÁSI IDŐ A SZAUNAESTEK IDEJÉN:
20:30 – 01:30-ig
Várunk mindenkit egy varázslatos távol-keleti szaunabulira február 17-én éjjel az Aquariusban, jó szórakozást kívánunk!

1001 éjszaka szaunaest az Aquariusban 2024. február 17-én!