• | Továbbiak
Általános információk
A balneoterápia, hidroterápia és a vízsugár mechanikus hatására épülő terápiás kezelés. Gyógyfürdőkben, gyógyászati központokban, wellness központokban, wellness szállodákban már mindenhol elérhető kezelésfajta.

SugármasszázsA víz alatti vízsugár masszázs kezelések jellegzetessége, hogy mindig az adott földrajzi hely szerinti gyógyvízzel végzik a kezelést, így a kezelés általános hatása mellett még más számos élettani hatással bíró terápiában is részesülhetünk, melyet az határoz meg, hogy a szolgáltatást nyújtó központ milyen hatással bíró gyógyvíz forrással rendelkezik.

A kezelést egy gyógyvízzel megtöltött orvosi kádban végzik. A kezelés mindig egyéni, hiszen a test megbetegedései is mindig egyéni jellegűek. A speciális kádban egy szabályozható erősségű, és irányítható vízsugárral végzik a kezelést. A testmeleg vizet csőből, kézzel irányítják testünk különböző pontjaira.

A tangentoros kezelés rezgésbe hozza a lágy szöveteket, ezáltal serkenti a vér és a nyirokkeringést, így fokozza az anyagcserét, hozzájárul a szervezet méregtelenítési folyamataihoz. A nyirokrendszerre gyakorolt hatása miatt erősíti az immunrendszert. Feloldja a stressz okozta feszültségeket, felfrissít, lazítja az izmokat, a vízbe bocsájtott rezgések áthatják a kötőszöveteket, így segíti a bőr megújulását, és azok rugalmasságát. Fájdalomcsillapító hatással is bír. Mindemellett a gyógyvíz jótékony hatásait is élvezhetjük, mely az adott terület gyógyvizétől függ.

A kezelés időtartama általában 10 perc, de a sikeres eredmény érdekében több kezelésre is szükség van.

Ajánlott:
- sportolók számára az izomfeszültségek oldására,
- mozgásszervi megbetegedések idején,
- sérülés, műtét után,
- keringési problémákban szenvedők esetén,
- idegrendszeri megbetegedések idejénwww.sostort.hu
Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001- 2014. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu