• | Továbbiak
Sóstó Spa - Úszó Alkalmatlanságok Tréfás Vetélkedője és Tóparti Bogrács Party vol.32013-ben immáron második alkalommal került megrendezésre a Sóstó -- Gyógyfürdők Zrt. rendezésében az Úszó Alkalmatlanságok Tréfás Vetélkedője a csónakázó tavon.


A remek nyári időben megrendezett versenyen 21 elvetemült és mindenre elszánt csapat nevezett, őrültnél-őrültebb tákolmányokkal. Volt a vízen rock&roll hajó, tv-stúdió, vízidisznó, traktor, pálmafa, vérkacsa, miegymás. Aztán koncertek, gasztrofesztivál és fergeteges hangulat zárták a napot.

Idén július 13-án reggel 10 órától ismét vízre szállhat minden elszánt jelentkező, aki nem retten meg attól, hogy építsen valami eszement tákolmányt, lényeg, hogy az eszköz alapja olyan legyen, amit eredetileg nem vízre szántak és persze ne sértse a jó ízlést!

Sóstó Spa - SóstóFeszt 2013 werkfilmA Nemzeti Kulturális alap támogatásával.
Sóstófeszt 2013. Beharangozó!Sóstófeszt 2013. Beharangozó!Az idei rendezvényünk 2013. július 5-7. között kerül megrendezésre.
Sóstófeszt 2012 összefoglalóAz idei rendezvényünk 2013. július 5-7. között kerül megrendezésre.
Megújult a Júlia fürdő - Kölcsey TvMegújult a Júlia fürdő - Kölcsey TvMegújult a Júlia fürdő, a több mint negyven éves uszoda a másfél hónapos felújítás után ismét megnyitotta kapuit.www.sostort.hu
Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001- 2014. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu