Videógaléria

Sóstó Spa - Úszó Alkalmatlanságok Tréfás Vetélkedője és Tóparti Bogrács Party vol.3

2013-ben immáron második alkalommal került megrendezésre a Sóstó -- Gyógyfürdők Zrt. rendezésében az Úszó Alkalmatlanságok Tréfás Vetélkedője a csónakázó tavon.


A remek nyári időben megrendezett versenyen 21 elvetemült és mindenre elszánt csapat nevezett, őrültnél-őrültebb tákolmányokkal. Volt a vízen rock&roll hajó, tv-stúdió, vízidisznó, traktor, pálmafa, vérkacsa, miegymás. Aztán koncertek, gasztrofesztivál és fergeteges hangulat zárták a napot.

Idén július 13-án reggel 10 órától ismét vízre szállhat minden elszánt jelentkező, aki nem retten meg attól, hogy építsen valami eszement tákolmányt, lényeg, hogy az eszköz alapja olyan legyen, amit eredetileg nem vízre szántak és persze ne sértse a jó ízlést!

Sóstó Spa - SóstóFeszt 2013 werkfilm

A Nemzeti Kulturális alap támogatásával.

Sóstófeszt 2013. Beharangozó!

Az idei rendezvényünk 2013. július 5-7. között kerül megrendezésre.

Sóstófeszt 2012 összefoglaló

Az idei rendezvényünk 2013. július 5-7. között kerül megrendezésre.

Megújult a Júlia fürdő - Kölcsey Tv

Megújult a Júlia fürdő, a több mint negyven éves uszoda a másfél hónapos felújítás után ismét megnyitotta kapuit.

Aquarius Élmény- és Parkfürdő - Közös élményeink

Köszöntjük Önt az Élmények Fürdőjében! Látogasson el hozzánk és legyen részese megannyi élménynek, melyet a fürdőzőinknek kínálunk

Besenczi Árpád Sóstógyógyfürdőn

FeszTV - Sóstó Parkfürdő 2012.02.26. - Pool Bar

Rzeszowi kapcsolat: aktívabb turizmust, élénkebb gazdasági kapcsolatokat!

Nagyobb turistaforgalmat és élénkebb gazdasági kapcsolatot kíván kialakítani Nyíregyháza és lengyel testvérvárosa Rzeszow önkormányzata a két település között. A cél érdekében a múlt hét végén Rzeszowban mutatták be Nyíregyháza legújabb turisztikai attrakcióit, majd ezt követően egy 19 fős lengyel delegációt hoztak el Sóstóra, hogy élőben is láthassák a turisztikai látványosságokat. Nyíregyháza polgármestere közben a gazdasági kapcsolatok erősítését szorgalmazta, amit a lengyelek is támogatnak

Éjszakai fürdőzés minden szerdán és pénteken a Sóstói Parkfürdőben!

Night bathing in the Sóstó Spa, Nyíregyháza! Every wednesday and friday!
Come visit us Nyíregyháza Sóstó! Looks like in heaven!

Nachtbaden in Sóstó Spa! Kommen Sie zu uns, und seien Sie unser Gast!

Defibrillátort szereltek fel a Nyíregyházi Parkfürdőben

Defibrillátort is lehet használni újraélesztésekhez a Parkfürdőben mától. A berendezés jelentősen növeli azoknak a túlélési esélyeit, akik infarktust kaptak vagy összeomlott a keringésük. A készüléket a Sóstógyógyfürdők Zrt. a Sportime magazin és a Magyar Vöröskereszt közreműködésével szerezte be.