Rendezvények

Csúcsminősítést szerzett Nyíregyháza - Sóstógyógyfürdő, az üdülőterület hazánk 16. gyógyhelye lett!

Hivatalosan is gyógyhely lett Sóstógyógyfürdő. Ezzel Nyíregyháza városrésze az ország tizenhatodik gyógyhelye lett, a minősítés elnyerésén évek óta dolgozik a jelenlegi városvezetés. A sóstói szik- és termálvíz gyógyhatása már az 1800-as évek eleje óta ismert: reumatikus, nőgyógyászati és bőrbetegségek kezelésére már ekkor is használták.

Szerdai élmények az Élményben – óriási kedvezménnyel!

2013. október hónapban minden szerdán 6 éves kor alatti Vendégeink ingyenesen, 6 éves kor fölöttiek egységesen 1.600 Ft. -ért vehetik igénybe az Aquarius Élményfürdő fürdőszolgáltatásait!


A hűvös őszben töltődjön fel nálunk energiával, élvezze gyógyvizünk lágy simogatását, avagy élményvilágunk megannyi kalandját családjával együtt!

Élményteli fürdőzést kíván a Sóstó - Gyógyfürdők Zrt. minden munkatársa!

SóstóSerFeszt - III. Sóstói Sörfesztivál

2013. augusztus 16-18 között ismét Hazánk és Európa 50 legjobb söre, koncertek garmada és a hazai konyha legjobb ízei várják az érdeklődőket a nyíregyházi Parkfürdőben, ahol immáron harmadik alkalommal kerül megrendezésre a SóstóSerFeszt!

SóstóFeszt vol.2 – A nyár legütősebb bulija Sóstón!

2012-ben került megrendezésre a partysorozat első felvonása, amikor a világhírű Tom Boxer és a bájos Morena mellett Antonyo, Sterbinszky és számtalan villámkezű lemezlovas szórakoztatta a több ezer érdeklődőt a nyíregyházi Tófürdőn. A sport sem hiányozhatott a rendezvényről, így közel 10 év után ismét egy olyan látványos műfajban gyönyörködhettünk a sóstói tavon, mint a Jet-Ski…

Úszó Alkalmatlanságok Vetélkedője vol. 3!

2012-ben immáron második alkalommal került megrendezésre a Sóstó – Gyógyfürdők Zrt. rendezésében az Úszó Alkalmatlanságok Tréfás Vetélkedője a csónakázó tavon.

A remek nyári időben megrendezett versenyen 17 elvetemült és mindenre elszánt csapat nevezett, őrültnél-őrültebb tákolmányokkal. Volt a vízen rock&roll hajó, tv-stúdió, vízidisznó, traktor, pálmafa, vérkacsa, miegymás. Aztán koncertek, gasztrofesztivál és fergeteges hangulat zárták a napot.

Úszó alkalmatlansagok jelentkezési lap letöltéséhez kattintson ide!

Aquafitness minden kedden és csütörtökön a Parkfürdőben!

Tájékoztatjuk tisztelt vendégeinket, hogy a Parkfürdő 50 m-es versenymedencéjében a szezon végéig minden kedden és csütörtökön este 18.45 - 19.45-ig aquafitness edzést tartunk, melyre várunk szeretettel minden érdeklődőt.

Az óra díja: 1.500 Ft./fő

Előzetes bejelentkezés szükséges!
Bejelentkezés: Márkus Erika aquafitness trénernél tel.: 06 30 3778797
Kellemes kikapcsolódást kívánunk mindenkinek!

SóstóSerFeszt - a sörfesztivál

2012. augusztus 17-től 20-ig a Sóstói Parkfürdőben

Éjszakai fürdőzés a Parkfürdőben!

2012. május 30-tól éjszakai fürdőzésre invitáljuk azokat, akik sötétedés után sem szeretnének lemondani a víz imádatáról, és egy jó koktélról.


Minden szerdán és pénteken este 21:00-tól hajnal 02:00-ig várjuk a fürdőzés szerelmeseit a hangulatosan megvilágított Termálrészbe, a Parkfürdő területén. A koktélbár folyamatosan üzemel, a zenét jobbnál jobb DJ-k szolgáltatják. Nem kell mást tenned, csak szólni a haveroknak, barátoknak, ismerősöknek, hogy a fürdőruhát ne hagyják otthon!


Az ár sem változott, a belépődíj 1.200 Ft/fő. Belépés a Barbizon felől!

Szeretettel váruk minden kedves érdeklődőt! Élmények karnyújtásnyira - éjszaka is!

Május 26-án startol a Parkfürdő!

2012. május 26-án nyitja meg kapuit a nagyközönség előtt Sóstógyógyfürdő egyik gyöngyszeme, az elmúlt évben látványos változásokon átesett Parkfürdő! Az időjárás remeknek ígérkezik, a fürdő készen áll, minden adott egy jó bulihoz!

Úszóverseny a Júlia fürdőben!

Kedves Érdeklődők!

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Holdfény Nyugdíjas Egyesület szervezésében 2012. április 19-én generációk közötti úszóverseny kerül megrendezésre délután 14:00-tól a nyíregyházi Júlia fürdőben. Fiatalabbak mérhetik össze erőnlétüket idősebbekkel, egy jó hangulatú verseny keretein belül.

Minden kedves Versenyzőt és Érdeklődőt nagy szeretettel várunk!

II. Sóstói Jégkorcsolya Verseny és I. Csúszó alkalmatlanságok tréfás vetélkedője

A Sóstói Jégbarátok Klubja és a Sóstó – Gyógyfürdők Zrt. közösen megrendezi a II. Sóstói Jégkorcsolya Versenyt, és első alkalommal a Csúszó alkalmatlanságok tréfás vetélkedőjét. A rendezvény célja, lehetőséget biztosítani mindenkinek a rendszeres téli sportolásra.