• | Továbbiak
Csúcsminősítést szerzett Nyíregyháza - Sóstógyógyfürdő, az üdülőterület hazánk 16. gyógyhelye lett!Csúcsminősítést szerzett Nyíregyháza - Sóstógyógyfürdő, az üdülőterület hazánk 16. gyógyhelye lett!Hivatalosan is gyógyhely lett Sóstógyógyfürdő. Ezzel Nyíregyháza városrésze az ország tizenhatodik gyógyhelye lett, a minősítés elnyerésén évek óta dolgozik a jelenlegi városvezetés. A sóstói szik- és termálvíz gyógyhatása már az 1800-as évek eleje óta ismert: reumatikus, nőgyógyászati és bőrbetegségek kezelésére már ekkor is használták.
Szerdai élmények az Élményben – óriási kedvezménnyel!Szerdai élmények az Élményben – óriási kedvezménnyel!2013. október hónapban minden szerdán 6 éves kor alatti Vendégeink ingyenesen, 6 éves kor fölöttiek egységesen 1.600 Ft. -ért vehetik igénybe az Aquarius Élményfürdő fürdőszolgáltatásait!


A hűvös őszben töltődjön fel nálunk energiával, élvezze gyógyvizünk lágy simogatását, avagy élményvilágunk megannyi kalandját családjával együtt!

Élményteli fürdőzést kíván a Sóstó - Gyógyfürdők Zrt. minden munkatársa!

SóstóSerFeszt - III. Sóstói SörfesztiválSóstóSerFeszt - III. Sóstói Sörfesztivál2013. augusztus 16-18 között ismét Hazánk és Európa 50 legjobb söre, koncertek garmada és a hazai konyha legjobb ízei várják az érdeklődőket a nyíregyházi Parkfürdőben, ahol immáron harmadik alkalommal kerül megrendezésre a SóstóSerFeszt!
SóstóFeszt vol.2 – A nyár legütősebb bulija Sóstón!SóstóFeszt vol.2  –  A nyár legütősebb bulija Sóstón!2012-ben került megrendezésre a partysorozat első felvonása, amikor a világhírű Tom Boxer és a bájos Morena mellett Antonyo, Sterbinszky és számtalan villámkezű lemezlovas szórakoztatta a több ezer érdeklődőt a nyíregyházi Tófürdőn. A sport sem hiányozhatott a rendezvényről, így közel 10 év után ismét egy olyan látványos műfajban gyönyörködhettünk a sóstói tavon, mint a Jet-Ski…
Úszó Alkalmatlanságok Vetélkedője vol. 3!Úszó Alkalmatlanságok Vetélkedője vol. 3!2012-ben immáron második alkalommal került megrendezésre a Sóstó – Gyógyfürdők Zrt. rendezésében az Úszó Alkalmatlanságok Tréfás Vetélkedője a csónakázó tavon.

A remek nyári időben megrendezett versenyen 17 elvetemült és mindenre elszánt csapat nevezett, őrültnél-őrültebb tákolmányokkal. Volt a vízen rock&roll hajó, tv-stúdió, vízidisznó, traktor, pálmafa, vérkacsa, miegymás. Aztán koncertek, gasztrofesztivál és fergeteges hangulat zárták a napot.

Úszó alkalmatlansagok jelentkezési lap letöltéséhez kattintson ide!

Aquafitness minden kedden és csütörtökön a Parkfürdőben!Aquafitness minden kedden és csütörtökön a Parkfürdőben!Tájékoztatjuk tisztelt vendégeinket, hogy a Parkfürdő 50 m-es versenymedencéjében a szezon végéig minden kedden és csütörtökön este 18.45 - 19.45-ig aquafitness edzést tartunk, melyre várunk szeretettel minden érdeklődőt.

Az óra díja: 1.500 Ft./fő

Előzetes bejelentkezés szükséges!
Bejelentkezés: Márkus Erika aquafitness trénernél tel.: 06 30 3778797
Kellemes kikapcsolódást kívánunk mindenkinek!

SóstóSerFeszt - a sörfesztiválSóstóSerFeszt - a sörfesztivál2012. augusztus 17-től 20-ig a Sóstói Parkfürdőben
Éjszakai fürdőzés a Parkfürdőben!Éjszakai fürdőzés a Parkfürdőben!2012. május 30-tól éjszakai fürdőzésre invitáljuk azokat, akik sötétedés után sem szeretnének lemondani a víz imádatáról, és egy jó koktélról.


Minden szerdán és pénteken este 21:00-tól hajnal 02:00-ig várjuk a fürdőzés szerelmeseit a hangulatosan megvilágított Termálrészbe, a Parkfürdő területén. A koktélbár folyamatosan üzemel, a zenét jobbnál jobb DJ-k szolgáltatják. Nem kell mást tenned, csak szólni a haveroknak, barátoknak, ismerősöknek, hogy a fürdőruhát ne hagyják otthon!


Az ár sem változott, a belépődíj 1.200 Ft/fő. Belépés a Barbizon felől!

Szeretettel váruk minden kedves érdeklődőt! Élmények karnyújtásnyira - éjszaka is!
www.sostort.hu
Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001- 2014. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu