• | Továbbiak
Általános leírás

Nem csupán azért érdemes kipróbálni, mert a legendák szerint szépít - az iszappakolás igen jól enyhíti a reuma és az ízületi fájdalmak okozta panaszokat. Ezért a sportsérülésekre különösen ajánlott. Izomlazító hatású. Bármilyen furcsa, a lelki gondokra is jó hatással van - segít könnyebben kezelni azokat. Csínján bánjanak azonban az iszappakolással, akiknek száraz a bőrük: számukra érdemes inkább olyan pakolást választani, amelyeket vízmegtartó anyagokkal vegyítenek.

IszappakolásAz iszap ozmózis hatású - ez azt jelenti, hogy elvonja környezete zsír- és nedvesség tartalmát. Ennek köszönhetően könnyen eltávolítható az ízületekben felgyülemlett felesleges nedvesség.

A bőr betegségeire kiválóan alkalmazható az iszapfürdő. A pikkelysömörtől szenvedők ezt sófürdő-kúrával is kiegészíthetik, hogy a hatás erőteljesebb legyen. Narancsbőr ellen is hasznos!

Hatása: javítja a vérkeringést, a testszövetek oxigénellátását és csillapítja a fájdalmat. Idült gerinc- és végtagízületi gyulladás, arthrosis, spondylosis, izomfájdalmak esetén alkalmazható eredményesen.

A kezelés egyben ödéma ellenes, mély tisztító, fertőtlenítő hatású, vérkeringés fokozó, hidrolizálja a sejteket.

Iszapkezelés javallatai:
- mozgásszervi betegségekben (krónikus gerincbetegségek, végtagízületek kopásos elváltozásai, izomfájdalom esetén izomlazítás céljából, sérülések, műtétek utáni állapotok utókezelésében)
- nőgyógyászati betegségekben (krónikus kismedence gyulladások, meddőség)
- bőrgyógyászati betegségekben (pikkelysömör esetén)
www.sostort.hu
Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001- 2014. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu