• | Továbbiak
Hűségkártya programunk

Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. Hűségkártya

Ezzel a kártyával hűségét szeretnénk jutalmazni. Fürdőinkben a belépőjegy megváltásakor pecsételtesse le a pénztárnál hűségkártyáját és a 10. látogatás után ajándékkal jutalmazzuk, mely az érvényességi időn belül használható fel.

A Hűségprogram részvételi szabályzata
Általános feltételek

A programban bárki részt vehet, aki az Aquarius Termál és Élményfürdőben/Júlia Fürdőben/Fürdőház fürdőrészlegében vagy a Parkfürdőben, valamint a Tófürdőben belépőjegyet vásárol. A hűségprogramban nem vehetnek részt a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. dolgozói és azok közeli hozzátartozói.

A Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. időszakos akciók esetén külön szabályokat állapíthat meg, melyek a fürdőkben és a weboldalon (www.sostort.hu) meghirdetésre kerülnek.

Az elvesztett Hűségkártyát a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt.-nek nem áll módjában pótolni, ez esetben újabb Hűségkártyát kell kezdeni.

A hűségprogram időtartama
A program 2009. november 27-től visszavonásig érvényes.

A hűségprogram leírása

Vendégünk a fürdőbe történő belépőjegy megváltásakor a pénztárban Hűségkártyáját lepecsételteti. Egy Hűségkártyán 10 pecsétet kell összegyűjteni a kártyán szereplő érvényességi dátumig, és a 10. látogatás után ajándékkal jutalmazzuk a Hűségkártya tulajdonosát. Egy hűségkártyára naponta egy pecsét kerülhet, több jegy vásárlása esetén is.

A pénztáros a Hűségkártyára pecsétet a következő esetekben ad:
- a Júlia Fürdőben napijegy, kedvezményes belépő, reggeli úszójegy, délutáni jegy+szauna belépő, szaunajegy vásárlása esetén, valamint felnőtt és kedvezményes bérlet megváltásakor a vásárláskor egyszeri alkalommal,

- az Aquarius Termál- és Élményfürdőben felnőtt és kedvezményes belépőjegy megváltásakor

- a Fürdőházban felnőtt, kedvezményes, vagy gyermekjegy megváltásakor

- a Parkfürdőben felnőtt, kedvezményes, délutános belépőjegy vásárlása esetén, valamint felnőtt és kedvezményes bérlet megváltásakor a vásárláskor egyszeri alkalommal

- a Tófürdőben felnőtt, kedvezményes, délutános belépőjegy vásárlása esetén, valamint felnőtt és kedvezményes bérlet megváltásakor a vásárláskor egyszeri alkalommal

A pénztáros csak a vásárlásról szóló bizonylat átnyújtásakor tehet pecsétet a vendég Hűségkártyájára, a vendég pénztártól való távozása után ez már nem lehetséges. A vendégnek a jegy megváltásakor Hűségkártyáját be kell mutatnia a pénztárosnak.

A hűségkártya akció más kedvezménnyel nem vonható össze, más akcióval együtt nem érvényes. Kiegészítő szolgáltatásokért váltott belépőjegy, csoportos úszójegy illetve szakorvosi beutalóval igénybe vett kezelések jegyének megváltása esetén a pénztár nem pecsétel a Hűségkártyára.

Ajándék

A Hűségkártyát a rajta szereplő érvényességi dátumig 10 alkalommal kell a pénztárban lepecsételtetni, és a 10. alkalom után a Hűségkártya tulajdonosa igénybe veheti az ajándékot: az Aquarius Termál és Élményfürdőben 1 db Szaunavilág belépő vagy 1 db Júlia Fürdő belépő választható, a Júlia Fürdőben 1 db Szaunajegy vagy 1 db Aquarius Termál alap belépőjegy, míg a Fürdőház fürdőrészlegében 1 db Júlia Fürdő belépő vagy 1 db Aquarius Termál alap belépőjegy vagy 1 db Fürdőház belépőjegy, a Parkfürdőben 1 db Júlia Fürdő belépő vagy 1 db Parkfürdő belépő, a Tófürdőben 1 db Júlia Fürdő belépő vagy 1 db Tófürdő belépő választható. A választott ajándékot a betelt Hűségkártya pénztárban történő átadása ellenében veheti igénybe a Hűségkártya tulajdonosa a 10. alkalommal vagy később a Hűségkártyáján feltüntetett érvényességi időpontig.

Az ajándék igénybe vétele csak akkor lehetséges, ha a Hűségkártyán a 10. pecsét is szerepel, egy Hűségkártyán mind a 10 pecsétet egy fürdőben kell összegyűjteni. A 10. alkalommal vagy később a Hűségkártyán feltüntetett érvényességi időpontig történő újabb belépésnél a résztvevő átadja a pénztárosnak a betelt Hűségkártyát, mely ellenében az ajándék igénybe vehető. A beváltáskor nem jár a következő Hűségkártyára pecsét.

A program ideje alatt tetszőleges számú Hűségkártyára gyűjthető pecsét, és tetszőleges számú betelt Hűségkártya után vehető igénybe ajándék.

Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. Hűségkártyához kapcsolódó játék

Játékszabályzata

I. A nyereményjáték időtartama:

2009. november 27-től visszavonásig

II. Részvételi feltételek

A nyereményjátékon azon vendégek vehetnek részt, akik a fenti időszakban a Júlia Fürdőben, az Aquarius Termál- és Élményfürdőben, a Fürdőházban, a Parkfürdőben, valamint a Tófürdőben Hűségkártyájukra pecsétet gyűjtenek a Hűségkártya részvételi szabályzatában leírtaknak megfelelően és a 10. pecsét után járó ajándékot a megadott határidőn belül igénybe veszik, valamint az ajándék igénybe vételekor a pénztárban átvett regisztrációs kártyát kitöltik és a fürdők pénztárában elhelyezett gyűjtődobozban elhelyezik. (A Hűségkártya részvételi szabályzat a www.sostort.hu honlapon kerül közzétételre).

A sorsoláson a hiánytalanul kitöltött, a nyereményjáték ideje alatt a fürdők pénztárában található gyűjtődobozban elhelyezett regisztrációs kártyák vesznek részt. A negyedéves sorsolások előtt a gyűjtődobozok kiürítésre kerülnek.

A résztvevők a regisztrációs kártya kitöltésével elfogadják a játékszabályokat.

III. Nyeremények

A nyereményjátékon sorsolásonként a következő nyeremények kerülnek kisorsolásra:

1. nyeremény: 1 db negyedévre érvényes fürdőigazolvány, mely Nyíregyháza összes fürdőjébe korlátlan belépésre jogosít a rajta feltüntetett érvényességi időtartamban

2. nyeremény: 1 db 10.000 Ft értékű Aquarius fürdőutalvány

3. nyeremény: 1 db 5.000 Ft értékű Aquarius fürdőutalvány

Az 1. nyereményhez a nyertes arcképével, adataival ellátott fürdőigazolvány készül. Ezzel a fürdőigazolvánnyal a nyertes egy negyedéven keresztül térítésmentesen léphet be Nyíregyháza összes fürdőjébe azok nyitva tartási ideje alatt. A negyedévre érvényes fürdőigazolvány érvényessége a sorsolás napját követő hónap első napjától kezdődik.

Az első sorsolás nyertese 2010. március 01-től május 31-ig, a második sorsolás nyertese 2010. június 01-től augusztus 31-ig, a harmadik sorsolás nyertese 2010. szeptember 01-től november 30-ig, a negyedik sorsolás nyertese 2010. december 01-től 2011. február 28-ig érvényes fürdőigazolványt kap. A fürdőigazolvány érvényességi időtartama semmilyen esetben sem hosszabbítható meg.

A negyedévre érvényes fürdőigazolványt kizárólag annak nyertese használhatja fel, másra át nem ruházható. A fürdők pénztárában a nyertestől a negyedévre érvényes fürdőigazolvány felmutatásakor a pénztáros kérheti a nyertes személyazonosságát igazoló dokumentum felmutatását. A negyedévre érvényes fürdőigazolvány kizárólag a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. fürdőibe (a Júlia Fürdőbe, az Aquarius Termál- és Élményfürdő valamennyi részlegébe, a Fürdőház fürdőrészlegébe, a Parkfürdőbe, a Tófürdőbe) történő belépésre és fürdőszolgáltatásainak igénybe vételére (belépő, szauna) jogosít, a kiegészítő szolgáltatások (szolárium, masszázs, gyógyászati kezelések, finn szauna) igénybe vételéért, egyéb fogyasztásért a mindenkor érvényben lévő díjak fizetendők.

Az Aquarius Fürdőutalvány a rajta feltüntetett értékben és érvényességi időpontig használható fel az Aquarius Termál- és Élményfürdő szolgáltatásainak igénybe vételéhez.

A nyeremények készpénzre át nem válthatók.

IV. A sorsolás időpontja, helyszíne, menete

A sorsolások negyedévente történnek.

Időpontok:
2010. február 16. 11.00 óra
2010. május 18. 11.00 óra
2010. augusztus 17. 11.00 óra
2010. november 16. 11.00 óra

A sorsolás a fenti időpontokban a Júlia Fürdő előterében történik (4400 Nyíregyháza, Malom u. 19/a.)

A sorsolás nyilvános húzással történik egy 3 tagú sorsolási bizottság és közjegyző jelenlétében.

V. A nyeremények átadása

A nyertesek telefonon kerülnek értesítésre. A nyeremények a sorsolás napját követő 30 napon belül, a nyertes személyének azonosítása után a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. székhelyén (4431 Nyíregyháza-Sóstófürdő, Szódaház u. 18.) a nyertessel egyeztetett időpontban vehető át.

A negyedévre érvényes fürdőigazolvány a sorsolás napját követő 5 munkanapon belül, a nyertes személyének azonosítása után a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. székhelyén (4431 Nyíregyháza-Sóstófürdő, Szódaház u. 18.) a nyertessel egyeztetett időpontban vehető át. A negyedévre érvényes fürdőigazolvány átvételéhez a nyertesnek magával kell hozni egy darab igazolványképet.

A nyereményeket a fenti bekezdésben meghatározott határidő elteltével nem áll módunkban rendelkezésre bocsátani.

A nyeremények pénzre nem válthatóak, másra át nem ruházhatóak, és kizárólag a nyertes vagy törvényes képviselője által személyesen vehetők át. Amennyiben a negyedévre érvényes fürdőigazolvány nyertese kiskorú személy (14 év alatti), ő nyilatkozhat arról, hogy a fürdőigazolványt saját nevére vagy törvényes képviselője nevére kéri kiállítani. Amennyiben a kiskorú személy saját nevére kéri a negyedévre érvényes fürdőigazolvány kiállítását, a fürdők szolgáltatásait a mindenkor érvényes házirend szerint (felnőtt kíséretében) veheti igénybe.

A nyereményjátékban nem vehetnek részt a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. dolgozói és azok közeli hozzátartozói.

Tartaléknyertesek nem kerülnek kisorsolásra, az át nem vett nyeremények nem növelik a következő sorsolás nyereményalapját.

VI. Adatvédelem

A résztvevők hozzájárulnak ahhoz, hogy a regisztrációs kártya kitöltésével rendelkezésre bocsátott adatokat a szervező a nyeremények teljesítésére, valamint a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. termékeivel és szolgáltatásaival kapcsolatos információk eljuttatására, marketing célokra (a nyertesek fényképes megjelenése médiákban, a nyertesekkel interjú készítése), továbbá statisztikai kiértékeléshez felhasználja. A hozzájárulás írásban bármikor visszavonható. A Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. a rendelkezésre bocsátott adatokat a hatályos jogszabályoknak megfelelően bizalmasan kezeli.
www.sostort.hu
Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001- 2014. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu