Akciók, programok, hírek

A Fürdőház átalakítása idején változó rend szerint, de folyamatosan működik a gyógyászat

A Fürdőház átalakítása idején változó rend szerint, de folyamatosan működik a gyógyászat
2012 decemberében örömteli hírről számolhattunk be, miszerint a Sóstó – Gyógyfürdők Zrt. pályázatot nyújtott be és nyert meg a Fürdőház Panzió háromcsillagos hotellé alakítása céljából. Így várhatóan 2013 június közepére egy színvonalas Hotel várja a mostani Panzió vendégeit.
Alul a wellness rész és a gyógyászat működik, fent pedig a szálláshelyként szolgáló 18 szoba. A felújítás a felső részt érinti, a szálláshely fejlesztésére irányul elsősorban a beruházás. Egy igazán elegáns, mégis a Fürdőház patinás hangulatához igazodó stílus kialakítása a fő cél. Mind a 18 szoba megmarad, de az elrendezésük változik, így tágasabb hatást fognak kelteni. A földszinten egy lift is helyet kap, illetve akadálymentesített szoba is kialakításra kerül. A munkálatok végeztével pedig olyan csomagajánlatokat alakítunk ki, melyek a gyógyulni vágyók igényeire koncentrálnak majd.

A felújítással párhuzamosan természetesen a wellness részleg is új köntösbe bújik, valamint egy sóbarlang is kialakításra kerül.

A beruházás érinti a Fürdőházban nyújtott szolgáltatások megszokott rendjét, mind a gyógyszolgáltatás, mind a fürdőszolgáltatás területén. Az előkészítő munka során olyan organizációs tervet készít a társaság, mely igyekszik biztosítani az OEP finanszírozott kezelések minél zavartalanabb működését a beruházás ideje alatt is, így a Fürdőházi kezeléseket igénybe vevő vendégeik továbbra is kérhetik a kezelések kiírását a szakorvosoktól.

A munkálatok előreláthatólag 2013 február végén érnek azon fázisba, amikor is kb. egy hónapra teljes egészében le kell hogy zárjuk a Fürdőházat a vendégforgalom előtt. Ezen időszak alatt a gyógykezeléseket más helyre, jellemzően az Aquarius Élményfürdőbe irányítjuk, az irányítás rendjéről minden betegünket a sajtó útján, az oldalunkon, és lehetőségeikhez mérten személyesen is igyekszünk tájékoztatni. Ebből is látható, hogy Sóstógyógyfürdő nem marad fürdő nélkül ebben az időszakban, mert ahogy bezárják a Fürdőházat, rögtön folyamatos üzemben elkezd működni az Aquarius Élményfürdő, ott tervezett módon immár végükhöz közelednek a korábban megkezdett munkálatok.