Akciók, programok, hírek

Kedvezményes „Nyíregyházi Nyugdíjas Egészség Program” egész októberben!

Minden év október elsején ünnepeljük az Idősek Világnapját! A Sóstó – Gyógyfürdők Zrt. a tulajdonos Önkormányzat támogatásával és az Időskori Tanáccsal egyeztetve 2014. október 01. – 31. között elindítja Nyíregyházi Nyugdíjas Egészség Programját!

Óriási árkedvezmény a Magyar Fürdőkultúra napján!

2014. október 11-én ünnepeljük a Magyar Fürdőkultúra Napját. Ezen alkalomból 2014. október 11-én valamennyi tisztelt Vendégünk 900 Ft./fő áron veheti igénybe a Júlia Fürdő és a Hotel Fürdőház fürdőszolgáltatásait!

Utolsó éjszakai fürdőzés a szezonban!

Kedves Éjszakai Fürdőzés rajongók! A szezon utolsó éjszakai fürdőzése 2014. augusztus 29-én, a már megszokott módon várja az éjszaka szerelmeseit. Belépés a Hotel Barbizon felől 21:00-tól. A nyár utolsó péntekén, a szezonban utoljára az éjszaka fényeiben lehet még élvezni a Poolbár illetve a termálvíz kényeztetését. Mindenkit szeretettel várunk!

Bővítés miatt zárva!

A Sóstó - Gyógyfürdők Zrt. tájékoztatja tisztelt Vendégeit, hogy a nyíregyházi Aquarius Élmény- és Parkfürdő 2014. augusztus 31-ig tart nyitva.

A Júlia fürdő 2014. augusztus 11-17. között karbantartási munkálatok miatt zárva tart

A felújítás alatt az OEP finanszírozott kezelések és szakrendelés sem érhetők el. Kérjük, a már megkezdett kezeléseknél ezt vegyék figyelembe, az időpontokat ennek megfelelően szíveskedjenek egyeztetni!

2014. július 26-án: Úszó Alkalmatlanságok Tréfás Vetélkedője vol. 4!

2013-ban immáron harmadik alkalommal került megrendezésre a Sóstó - Gyógyfürdők Zrt. rendezésében az Úszó Alkalmatlanságok Tréfás Vetélkedője a sóstói Tófürdő keleti oldalán. A remek nyári időben megrendezett versenyen minden eddiginél több, 21 elvetemült és mindenre elszánt csapat nevezett, őrültnél-őrültebb tákolmányokkal. Volt a vízen űrhajó, tv-stúdió, kémény gólyával, traktor, növények, miegymás. Aztán koncertek, gasztrofesztivál és fergeteges hangulat zárták a napot.

Idén július 26-án, ugyanott reggel 10 órától ismét vízre szállhat minden elszánt jelentkező, aki nem retten meg attól, hogy építsen valami eszement tákolmányt, lényeg, hogy az eszköz alapja olyan legyen, amit eredetileg nem vízre szántak és persze ne sértse a jó ízlést!

A Hotel Fürdőház*** Wellness részlege 2014. június 10-én karbantartás miatt zárva tart.

Tájékoztatjuk tisztelt Vendégeinket, hogy a Hotel Fürdőház*** Wellness részlege 2014. június 10-én karbantartás miatt zárva tart. Így az sem wellness, sem pedig a 01-es OEP kódú medencefürdő kezelés céljából nem vehető igénybe. Az ez idő alatt wellness célból igénybe vehető fürdőnk az Aquarius Élmény- és Parkfürdő. Az ebből adódó esetleges kellemetlenségekért szíves elnézésüket kérjük!

Megértésüket köszönjük.
Tiszteltettel:
Sóstó-Gyógyfürdők Zrt.

Felvételre keresünk azonnali belépéssel regisztrált mérlegkönyves könyvelőt

pénztárosi és könyvelési feladatok ellátására.

100% nyár, 100% strand, 100% élmény! – 2014. május 31-én nyit az Aquarius Élmény- és Parkfürdő!

Hosszú várakozás után végre a gondtalan és jól megérdemelt nyári örömökbe vetheti magát mindenki, hiszen május 31-én szombaton reggel 9 órakor megnyitja kapuit az Aquarius Élmény- és Parkfürdő! A fürdőzés szerelmesei ismét önfeledten lubickolhatnak a fantasztikus medencékben és süttethetik a hasunkat a puha pázsiton, egyszóval minden készen áll Sóstógyógyfürdőn a kikapcsolódáshoz!

2014. május 31-ig költhetők el a SZÉP kártyákra 2012-ben feltöltött összegek!

Fontos határidő közeleg a SZÉP kártya tulajdonosoknak. Alig két hónap áll a rendelkezésükre, hogy lemerítsék 2012-es feltöltésű egyenlegüket. Aki ezt nem teszi meg, annak a kártya használati szabályainak értelmében elvész a 2012-ben felhalmozott összeg. Hogy ez a sajnálatos esemény ne következzen be, kedves Kártya Birtokosok ne késlekedjenek!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az Aquarius Élményfürdő 2014. február 10.-től előreláthatólag a nyári szezon kezdetéig az új gyógyászati részleg építése miatt ZÁRVA TART!

Az építkezés időszakában igénybe vehető fürdőink:

Hotel Fürdőház***, Nyíregyháza – Sóstógyógyfürdő
NYITVA: Hétfőtől – Vasárnapig: 09:00-tól 21:00-ig
Tel: + 36 42 411-191
Mobil: + 36 30 680 36 96


Júlia Fürdő, Nyíregyháza, Malom u. 19

NYITVA: Hétfőtől – Péntekig: 10:00-tól 20:00-ig
Szombat - Vasárnap: 09:00-tól 20:00-ig
Tel: + 36 42 504-030

A bezárás miatti esetleges kellemetlenségekért szíves elnézésüket kérjük! A nyitás pontos időpontjával kapcsolatban honlapunkon tájékozódhatnak.

Köszönjük megértésüket!
Sóstó–Gyógyfürdők Zrt. vezetősége

Új jacuzzi a Hotel Fürdőházban!

A Hotel Fürdőház 2013-as szinte teljes körű felújítása után az elmúlt napokban a Sóstó - Gyógyfürdők Zrt. munkatársai elvégezték a jacuzzi teljes cseréjét a wellness részlegnél. Vendégeink kényelmét modern befúvó- és fényterápiás rendszer szolgálja, a teljes higiéniáról pedig a legkorszerűbb UV fertőtlenítő rendszer gondoskodik!


Pezsgés, harmónia, simogató gyógyvíz - szeretettel várjuk Önöket a Hotel Fürdőházban!

Karbantartási munkálatok a Hotel Fürdőházban***!

Tájékoztatjuk Tisztelt Vendégeinket, hogy a hotel Fürdőház*** karbantartási munkái miatt (jacuzzi csere) a szolgáltatási rend az alábbiak szerint módosul:

- 2014. január 06
: A Wellness részleg és Gyógyászati részleg ZÁRVA tart!
- 2014. január 07
: A Wellness részleg ZÁRVA! Gyógyszolgáltatási kezeléseket a gyógytorna kivételével kollégáink elvégzik!

- 2014. január 08
: Normál nyitva tartás, melynek keretein belül a jacuzzi próbaüzem ére kerül sor, a wellness részleg egyéb elemei teljeskörűen használhatók!

Kérjük Tisztelt Vendégeink szíves megértését és türelmét!
Tisztelettel: Sóstó - Gyógyfürdők Zrt.

Nyitva tartás az Ünnepek alatt!

Áldott Karácsonyi Ünnepeket és Egészségben, Eredményekben Gazdag Boldog Új Évet Kívánunk!

A Júlia Fürdő 2013. december 10.-én zárva tart!

A Sóstó – Gyógyfürdők Zrt. tájékoztatja Tisztelt Vendégeit, hogy a nyíregyházi Júlia Fürdő (Malom u.10) 2013. december 10.-én energia szolgáltatás szüneteltetése miatt zárva tart!

A karbantartás ideje alatt igénybe vehető fürdők Nyíregyháza – Sóstógyógyfürdőn:

- Hotel Fürdőház***

- Aquarius Élményfürdő

Bővebb információk a 06 30 680 36 91-es telefonszámon kérhetők.

A Sóstó – Gyógyfürdők Zrt. kéri Tisztelt Vendégei megértését!

December 07.-én a Mikulás az Élményfürdőbe érkezik!

Kedves Gyerekek és Szülők!


Itt a december, amikor várjuk a Mikulást, nagy örömmel készülünk a Karácsonyra és mindenki számolja a napokat a jól megérdemelt téli szünetig!
Elsőként fog eljönni a nagy szakállú Télapó, aki december 07.-én 10 órakor érkezik az Aquarius Élményfürdőbe és rengeteg édes finomsággal, majd 14 órától egy remek bábszínházi előadással várja a gyerkőcöket!

A hűvös télben mi lehet kellemesebb időtöltés, mint egy feledhetetlen fürdőzés és megannyi mosoly a Mikulás társaságában!


Szeretettel és élményekkel várunk mindenkit!

Mosolygós hétköznapok az Élményben!

2013. december 02. és 2014. január 03. között minden hétköznap 6 éves kor alatti Vendégeink egész nap ingyenesen vehetik igénybe az Aquarius Élményfürdő fürdőszolgáltatásait!

Beköszöntött a tél, de nálunk a didergős decemberben is fantasztikus nyári hangulat, simogató gyógyvíz és számtalan kaland várja Önt és családját!

Gyermekvilág, inka romtemplom, kincses sziget, hullámmedence, sodrófolyosó, óriáscsúszdák és megannyi fantasztikus élmény!

Élményteli fürdőzést kíván a Sóstó – Gyógyfürdők Zrt. valamennyi munkatársa!

Csúcsminősítést szerzett Nyíregyháza - Sóstógyógyfürdő, az üdülőterület hazánk 16. gyógyhelye lett!

Hivatalosan is gyógyhely lett Sóstógyógyfürdő. Ezzel Nyíregyháza városrésze az ország tizenhatodik gyógyhelye lett, a minősítés elnyerésén évek óta dolgozik a jelenlegi városvezetés. A sóstói szik- és termálvíz gyógyhatása már az 1800-as évek eleje óta ismert: reumatikus, nőgyógyászati és bőrbetegségek kezelésére már ekkor is használták.

50% kedvezmény az Aquarius Élményfürdőben!

2013. október 12.- én ünnepeljük a Magyar Fürdőkultúra napját. Ez alkalomból minden kedves Vendégünknek aki aznap belépőt vált az Aquarius Élményfürdőbe, egy 50%-os kedvezménykupont adunk ajándékba*.

A kupon tulajdonosa 50% kedvezménnyel* veheti igénybe 2013. november 10-ig az Aquarius Élményfürdő, 2013. december 31-ig a Júlia Fürdő, vagy a Hotel Fürdőház*** fürdőszolgáltatásait!

Szerdai élmények az Élményben – óriási kedvezménnyel!

2013. október hónapban minden szerdán 6 éves kor alatti Vendégeink ingyenesen, 6 éves kor fölöttiek egységesen 1.600 Ft. -ért vehetik igénybe az Aquarius Élményfürdő fürdőszolgáltatásait!


A hűvös őszben töltődjön fel nálunk energiával, élvezze gyógyvizünk lágy simogatását, avagy élményvilágunk megannyi kalandját családjával együtt!

Élményteli fürdőzést kíván a Sóstó - Gyógyfürdők Zrt. minden munkatársa!