Akciók, programok, hírek

Ünnepi nyitva tartási rend

Tájékoztatjuk tisztelt Vendégeinket, hogy fürdőink ünnepi nyitva tartási rendje a következőképp alakul:

 

2014. december 20-án nyit az Aquarius Élményfürdő!

Folyamatban van az Aquarius Élményfürdő új gyógyászati szárnyának építése. A munkálatok már abba a szakaszba értek, hogy lehetővé vált az Élményfürdő megnyitása, így december 20-tól újra várjuk a fürdőzés szerelmeseit!

Ingyenes fürdőorvosi szakrendelés a Hotel Fürdőházban!

A Hotel Fürdőházban 2014. november 03-tól hétfőtől-péntekig minden nap fürdőorvosi szakrendelés működik, melyen reumatológiai szakvizsgálatot követően történik a fürdőgyógyászati kezelések kiírása. Az orvosi vizsgálat beutaló nélkül, előre egyeztetett időpontban, érvényes TAJ kártyával vehető igénybe. A vizsgálat érvényes TAJ kártyával rendelkező Vendégeink részére ingyenes!

Új fizikoterápiás torony és komplex fürdőgyógyászati eljárás a Hotel Fürdőházban!

2014. november 3-tól Sóstógyógyfürdőn a Hotel Fürdőházban a gyógyászati ellátás kiegészült! A korábban már meglévő balneoterápiás kezelések mellett egy új, multifunkcionális fizikoterápiás torony beállításával, illetve egy száraz gyógytornaterem kialakításával teljes körűvé vált a fizioterápiás ellátás.

Legutóbbi Hűségkártya sorsolásunk nyertesei

A legutóbbi hűségkártya sorsoláson a következő vendégek voltak a szerencsés nyertesek:

1. díj - Muszka György - Nyíregyháza, Liliom u. 50. - nyereménye egy 3 hónapra érvényes fürdőbérlet, mely a Sóstó - Gyógyfürdők Zrt. valamennyi telephelyére érvényes.
2. díj - Dudás László - Nyíregyháza, Család u. 84. - nyereménye egy 10.000 Ft értékű Ajándékutalvány.
3. díj - Kazár Krisztián - Nyíregyháza, Fazekas János tér 23. - nyereménye egy 5.000 Ft értékű Ajándékutalvány.

Gratulálunk a nyerteseknek, a nyereményüket a Sóstó - Gyógyfürdők Zrt. központjában, a Nyíregyháza - Sóstógyógyfürdő, Szódaház u. 18. szám alatt vehetik át.

Kedvezményes „Nyíregyházi Nyugdíjas Egészség Program” egész októberben!

Minden év október elsején ünnepeljük az Idősek Világnapját! A Sóstó – Gyógyfürdők Zrt. a tulajdonos Önkormányzat támogatásával és az Időskori Tanáccsal egyeztetve 2014. október 01. – 31. között elindítja Nyíregyházi Nyugdíjas Egészség Programját!

Óriási árkedvezmény a Magyar Fürdőkultúra napján!

2014. október 11-én ünnepeljük a Magyar Fürdőkultúra Napját. Ezen alkalomból 2014. október 11-én valamennyi tisztelt Vendégünk 900 Ft./fő áron veheti igénybe a Júlia Fürdő és a Hotel Fürdőház fürdőszolgáltatásait!

Utolsó éjszakai fürdőzés a szezonban!

Kedves Éjszakai Fürdőzés rajongók! A szezon utolsó éjszakai fürdőzése 2014. augusztus 29-én, a már megszokott módon várja az éjszaka szerelmeseit. Belépés a Hotel Barbizon felől 21:00-tól. A nyár utolsó péntekén, a szezonban utoljára az éjszaka fényeiben lehet még élvezni a Poolbár illetve a termálvíz kényeztetését. Mindenkit szeretettel várunk!

A Júlia fürdő 2014. augusztus 11-17. között karbantartási munkálatok miatt zárva tart

A felújítás alatt az OEP finanszírozott kezelések és szakrendelés sem érhetők el. Kérjük, a már megkezdett kezeléseknél ezt vegyék figyelembe, az időpontokat ennek megfelelően szíveskedjenek egyeztetni!

2014. július 26-án: Úszó Alkalmatlanságok Tréfás Vetélkedője vol. 4!

2013-ban immáron harmadik alkalommal került megrendezésre a Sóstó - Gyógyfürdők Zrt. rendezésében az Úszó Alkalmatlanságok Tréfás Vetélkedője a sóstói Tófürdő keleti oldalán. A remek nyári időben megrendezett versenyen minden eddiginél több, 21 elvetemült és mindenre elszánt csapat nevezett, őrültnél-őrültebb tákolmányokkal. Volt a vízen űrhajó, tv-stúdió, kémény gólyával, traktor, növények, miegymás. Aztán koncertek, gasztrofesztivál és fergeteges hangulat zárták a napot.

Idén július 26-án, ugyanott reggel 10 órától ismét vízre szállhat minden elszánt jelentkező, aki nem retten meg attól, hogy építsen valami eszement tákolmányt, lényeg, hogy az eszköz alapja olyan legyen, amit eredetileg nem vízre szántak és persze ne sértse a jó ízlést!

A Hotel Fürdőház*** Wellness részlege 2014. június 10-én karbantartás miatt zárva tart.

Tájékoztatjuk tisztelt Vendégeinket, hogy a Hotel Fürdőház*** Wellness részlege 2014. június 10-én karbantartás miatt zárva tart. Így az sem wellness, sem pedig a 01-es OEP kódú medencefürdő kezelés céljából nem vehető igénybe. Az ez idő alatt wellness célból igénybe vehető fürdőnk az Aquarius Élmény- és Parkfürdő. Az ebből adódó esetleges kellemetlenségekért szíves elnézésüket kérjük!

Megértésüket köszönjük.
Tiszteltettel:
Sóstó-Gyógyfürdők Zrt.

Jelenleg betöltetlen pozíció nincs a társaságnál.

Jelenleg betöltetlen pozíció nincs a társaságnál.

100% nyár, 100% strand, 100% élmény! – 2014. május 31-én nyit az Aquarius Élmény- és Parkfürdő!

Hosszú várakozás után végre a gondtalan és jól megérdemelt nyári örömökbe vetheti magát mindenki, hiszen május 31-én szombaton reggel 9 órakor megnyitja kapuit az Aquarius Élmény- és Parkfürdő! A fürdőzés szerelmesei ismét önfeledten lubickolhatnak a fantasztikus medencékben és süttethetik a hasunkat a puha pázsiton, egyszóval minden készen áll Sóstógyógyfürdőn a kikapcsolódáshoz!

2014. május 31-ig költhetők el a SZÉP kártyákra 2012-ben feltöltött összegek!

Fontos határidő közeleg a SZÉP kártya tulajdonosoknak. Alig két hónap áll a rendelkezésükre, hogy lemerítsék 2012-es feltöltésű egyenlegüket. Aki ezt nem teszi meg, annak a kártya használati szabályainak értelmében elvész a 2012-ben felhalmozott összeg. Hogy ez a sajnálatos esemény ne következzen be, kedves Kártya Birtokosok ne késlekedjenek!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az Aquarius Élményfürdő 2014. február 10.-től előreláthatólag a nyári szezon kezdetéig az új gyógyászati részleg építése miatt ZÁRVA TART!

Az építkezés időszakában igénybe vehető fürdőink:

Hotel Fürdőház***, Nyíregyháza – Sóstógyógyfürdő
NYITVA: Hétfőtől – Vasárnapig: 09:00-tól 21:00-ig
Tel: + 36 42 411-191
Mobil: + 36 30 680 36 96


Júlia Fürdő, Nyíregyháza, Malom u. 19

NYITVA: Hétfőtől – Péntekig: 10:00-tól 20:00-ig
Szombat - Vasárnap: 09:00-tól 20:00-ig
Tel: + 36 42 504-030

A bezárás miatti esetleges kellemetlenségekért szíves elnézésüket kérjük! A nyitás pontos időpontjával kapcsolatban honlapunkon tájékozódhatnak.

Köszönjük megértésüket!
Sóstó–Gyógyfürdők Zrt. vezetősége

Új jacuzzi a Hotel Fürdőházban!

A Hotel Fürdőház 2013-as szinte teljes körű felújítása után az elmúlt napokban a Sóstó - Gyógyfürdők Zrt. munkatársai elvégezték a jacuzzi teljes cseréjét a wellness részlegnél. Vendégeink kényelmét modern befúvó- és fényterápiás rendszer szolgálja, a teljes higiéniáról pedig a legkorszerűbb UV fertőtlenítő rendszer gondoskodik!


Pezsgés, harmónia, simogató gyógyvíz - szeretettel várjuk Önöket a Hotel Fürdőházban!

Karbantartási munkálatok a Hotel Fürdőházban***!

Tájékoztatjuk Tisztelt Vendégeinket, hogy a hotel Fürdőház*** karbantartási munkái miatt (jacuzzi csere) a szolgáltatási rend az alábbiak szerint módosul:

- 2014. január 06
: A Wellness részleg és Gyógyászati részleg ZÁRVA tart!
- 2014. január 07
: A Wellness részleg ZÁRVA! Gyógyszolgáltatási kezeléseket a gyógytorna kivételével kollégáink elvégzik!

- 2014. január 08
: Normál nyitva tartás, melynek keretein belül a jacuzzi próbaüzem ére kerül sor, a wellness részleg egyéb elemei teljeskörűen használhatók!

Kérjük Tisztelt Vendégeink szíves megértését és türelmét!
Tisztelettel: Sóstó - Gyógyfürdők Zrt.

Nyitva tartás az Ünnepek alatt!

Áldott Karácsonyi Ünnepeket és Egészségben, Eredményekben Gazdag Boldog Új Évet Kívánunk!

A Júlia Fürdő 2013. december 10.-én zárva tart!

A Sóstó – Gyógyfürdők Zrt. tájékoztatja Tisztelt Vendégeit, hogy a nyíregyházi Júlia Fürdő (Malom u.10) 2013. december 10.-én energia szolgáltatás szüneteltetése miatt zárva tart!

A karbantartás ideje alatt igénybe vehető fürdők Nyíregyháza – Sóstógyógyfürdőn:

- Hotel Fürdőház***

- Aquarius Élményfürdő

Bővebb információk a 06 30 680 36 91-es telefonszámon kérhetők.

A Sóstó – Gyógyfürdők Zrt. kéri Tisztelt Vendégei megértését!

December 07.-én a Mikulás az Élményfürdőbe érkezik!

Kedves Gyerekek és Szülők!


Itt a december, amikor várjuk a Mikulást, nagy örömmel készülünk a Karácsonyra és mindenki számolja a napokat a jól megérdemelt téli szünetig!
Elsőként fog eljönni a nagy szakállú Télapó, aki december 07.-én 10 órakor érkezik az Aquarius Élményfürdőbe és rengeteg édes finomsággal, majd 14 órától egy remek bábszínházi előadással várja a gyerkőcöket!

A hűvös télben mi lehet kellemesebb időtöltés, mint egy feledhetetlen fürdőzés és megannyi mosoly a Mikulás társaságában!


Szeretettel és élményekkel várunk mindenkit!