• | Továbbiak
2014. május 31-ig költhetők el a SZÉP kártyákra 2012-ben feltöltött összegek!2014. május 31-ig költhetők el a SZÉP kártyákra 2012-ben feltöltött összegek!Fontos határidő közeleg a SZÉP kártya tulajdonosoknak. Alig két hónap áll a rendelkezésükre, hogy lemerítsék 2012-es feltöltésű egyenlegüket. Aki ezt nem teszi meg, annak a kártya használati szabályainak értelmében elvész a 2012-ben felhalmozott összeg. Hogy ez a sajnálatos esemény ne következzen be, kedves Kártya Birtokosok ne késlekedjenek!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy az Aquarius Élményfürdő 2014. február 10.-től előreláthatólag a nyári szezon kezdetéig az új gyógyászati részleg építése miatt ZÁRVA TART!Az építkezés időszakában igénybe vehető fürdőink:

Hotel Fürdőház***, Nyíregyháza – Sóstógyógyfürdő
NYITVA: Hétfőtől – Vasárnapig: 09:00-tól 21:00-ig
Tel: + 36 42 411-191
Mobil: + 36 30 680 36 96


Júlia Fürdő, Nyíregyháza, Malom u. 19

NYITVA: Hétfőtől – Péntekig: 10:00-tól 20:00-ig
Szombat - Vasárnap: 09:00-tól 20:00-ig
Tel: + 36 42 504-030

A bezárás miatti esetleges kellemetlenségekért szíves elnézésüket kérjük! A nyitás pontos időpontjával kapcsolatban honlapunkon tájékozódhatnak.

Köszönjük megértésüket!
Sóstó–Gyógyfürdők Zrt. vezetősége
Új jacuzzi a Hotel Fürdőházban!Új jacuzzi a Hotel Fürdőházban!A Hotel Fürdőház 2013-as szinte teljes körű felújítása után az elmúlt napokban a Sóstó - Gyógyfürdők Zrt. munkatársai elvégezték a jacuzzi teljes cseréjét a wellness részlegnél. Vendégeink kényelmét modern befúvó- és fényterápiás rendszer szolgálja, a teljes higiéniáról pedig a legkorszerűbb UV fertőtlenítő rendszer gondoskodik!


Pezsgés, harmónia, simogató gyógyvíz - szeretettel várjuk Önöket a Hotel Fürdőházban!

Karbantartási munkálatok a Hotel Fürdőházban***!Tájékoztatjuk Tisztelt Vendégeinket, hogy a hotel Fürdőház*** karbantartási munkái miatt (jacuzzi csere) a szolgáltatási rend az alábbiak szerint módosul:

- 2014. január 06
: A Wellness részleg és Gyógyászati részleg ZÁRVA tart!
- 2014. január 07
: A Wellness részleg ZÁRVA! Gyógyszolgáltatási kezeléseket a gyógytorna kivételével kollégáink elvégzik!

- 2014. január 08
: Normál nyitva tartás, melynek keretein belül a jacuzzi próbaüzem ére kerül sor, a wellness részleg egyéb elemei teljeskörűen használhatók!

Kérjük Tisztelt Vendégeink szíves megértését és türelmét!
Tisztelettel: Sóstó - Gyógyfürdők Zrt.

Nyitva tartás az Ünnepek alatt!Áldott Karácsonyi Ünnepeket és Egészségben, Eredményekben Gazdag Boldog Új Évet Kívánunk!
A Júlia Fürdő 2013. december 10.-én zárva tart!A Júlia Fürdő 2013. december 10.-én zárva tart!

A Sóstó – Gyógyfürdők Zrt. tájékoztatja Tisztelt Vendégeit, hogy a nyíregyházi Júlia Fürdő (Malom u.10) 2013. december 10.-én energia szolgáltatás szüneteltetése miatt zárva tart!

A karbantartás ideje alatt igénybe vehető fürdők Nyíregyháza – Sóstógyógyfürdőn:

- Hotel Fürdőház***

- Aquarius Élményfürdő

Bővebb információk a 06 30 680 36 91-es telefonszámon kérhetők.

A Sóstó – Gyógyfürdők Zrt. kéri Tisztelt Vendégei megértését!

December 07.-én a Mikulás az Élményfürdőbe érkezik!December 07.-én a Mikulás az Élményfürdőbe érkezik!Kedves Gyerekek és Szülők!


Itt a december, amikor várjuk a Mikulást, nagy örömmel készülünk a Karácsonyra és mindenki számolja a napokat a jól megérdemelt téli szünetig!
Elsőként fog eljönni a nagy szakállú Télapó, aki december 07.-én 10 órakor érkezik az Aquarius Élményfürdőbe és rengeteg édes finomsággal, majd 14 órától egy remek bábszínházi előadással várja a gyerkőcöket!

A hűvös télben mi lehet kellemesebb időtöltés, mint egy feledhetetlen fürdőzés és megannyi mosoly a Mikulás társaságában!


Szeretettel és élményekkel várunk mindenkit!

Mosolygós hétköznapok az Élményben!Mosolygós hétköznapok az Élményben!2013. december 02. és 2014. január 03. között minden hétköznap 6 éves kor alatti Vendégeink egész nap ingyenesen vehetik igénybe az Aquarius Élményfürdő fürdőszolgáltatásait!

Beköszöntött a tél, de nálunk a didergős decemberben is fantasztikus nyári hangulat, simogató gyógyvíz és számtalan kaland várja Önt és családját!

Gyermekvilág, inka romtemplom, kincses sziget, hullámmedence, sodrófolyosó, óriáscsúszdák és megannyi fantasztikus élmény!

Élményteli fürdőzést kíván a Sóstó – Gyógyfürdők Zrt. valamennyi munkatársa!
Csúcsminősítést szerzett Nyíregyháza - Sóstógyógyfürdő, az üdülőterület hazánk 16. gyógyhelye lett!Csúcsminősítést szerzett Nyíregyháza - Sóstógyógyfürdő, az üdülőterület hazánk 16. gyógyhelye lett!Hivatalosan is gyógyhely lett Sóstógyógyfürdő. Ezzel Nyíregyháza városrésze az ország tizenhatodik gyógyhelye lett, a minősítés elnyerésén évek óta dolgozik a jelenlegi városvezetés. A sóstói szik- és termálvíz gyógyhatása már az 1800-as évek eleje óta ismert: reumatikus, nőgyógyászati és bőrbetegségek kezelésére már ekkor is használták.
50% kedvezmény az Aquarius Élményfürdőben!50% kedvezmény az Aquarius Élményfürdőben!2013. október 12.- én ünnepeljük a Magyar Fürdőkultúra napját. Ez alkalomból minden kedves Vendégünknek aki aznap belépőt vált az Aquarius Élményfürdőbe, egy 50%-os kedvezménykupont adunk ajándékba*.

A kupon tulajdonosa 50% kedvezménnyel* veheti igénybe 2013. november 10-ig az Aquarius Élményfürdő, 2013. december 31-ig a Júlia Fürdő, vagy a Hotel Fürdőház*** fürdőszolgáltatásait!www.sostort.hu
Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001- 2014. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu